076-541 76 99 / 06-11243881 info@vt-springkussens.nl

                     Breda eo

Geboren en opgegroeid in het mooie Breda. Wat is het dan leuk dat ik dan in Breda en omstreken springkussens mag verhuren.

Hieronder diverse springkussens die de afgelopen tijd verhuurd zijn in diverse wijken in Breda en omstreken.

 

 

 

 

 

Dit springkussen, model Ocean staat in zaal “Sound Dog” in de wijk Krogten in Breda. Zaal “Sound Dog” kunt u huren voor allerlei soorten evenementen.

 

 

 

 

 

In de wijk Hoge Vught in Breda stond tijdens het suikerfeest dit springkussen. Model Unicorn. Leuke kleuren met eenhoorn opdruk.

 

 

 

 

 

Haagse Beemden in Breda: hier is het springkussen model Ocean te zien tijdens een kinder verjaardag. In combinatie met de huur van een suikerspinapparaat zodat je zelf heerlijke suikerspinnen kan maken.

 

 

 

 

 

Hier ziet u het springkussen model Eenhoorn bij kinderboerderij De Sik in de wijk Haagse Beemden in Breda. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kleinere springkussen model Jungle tijdens het suikerfeest in de wijk Heusdenhout in Breda. 

 

 

 

 

 

 

 

Bij voetbalvereniging De Gunners in Breda ziet u hier de springkussenset “Combi-8“. Deze bestaat uit model Party-2 en model Unicorn. Dit was de afsluitingsdag voor de jeugd van het voetbalseizoen.

 

 

 

 

 

 

 

In de schitterende achtertuin in de Haagse Beemden in Breda stond het springkussens model Ocean tijdens het familiefeest.

 

 

 

 

 

 

 

Wijkfeest bij “Dorpswei” in Princenhage in Breda. Daar hebben we twee springkussens verhuurd. Hiet ziet u het model Eenhoorn. Het andere model is de Party-2.

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijven voetbaltoernooi op het Jeka terrein in de wijk IJpelaar in Breda. In beeld springkussenset “Combi-1“. Dit zijn de springkussens model Jungle en de Party-1 ( even groot model ).