076-541 76 99 / 06-11243881 info@vt-springkussens.nl

FAQ

Veel gestelde vragen:

Op deze pagina staan antwoorden op  diverse vragen. Staat uw antwoord hier niet bij, mail ons dan even: info@vt-springkussens.nl

Zijn de prijzen op jullie website inclusief BTW ?

De prijzen die u bij de producten in onze webshop ziet staan zijn inclusief BTW. In uw winkelmandje wordt de BTW berekend en ziet u de totaalprijs. Onze prijzen gelden voor 1 dag huur.

Kan ik bij slecht weer annuleren ?

Ja, u kunt 1 dag van tevoren annuleren. Hier zijn dan geen kosten aan verbonden. Dus geheel gratis en geen verplichtingen.

Op welke manieren kan ik bij jullie betalen ?

U kunt bij ons (mobiel) PINNEN of CONTANT betalen bij het afhalen van het gehuurde artikel.

Kan ik het springkussen ophalen ?

Uitzonderingen daargelaten, is dat helaas niet (meer) mogelijk. Springkussens met een personenauto ophalen is lastig. Vaak is het springkussen (+blower) te groot voor het vervoermiddel. Bovendien moeten er nog meer spullen meegeleverd worden zoals valmatten (1,2 x 1,0 meter ) en verankeringsmateriaal ( 4x25kg).
Als wij de spullen brengen, ontlasten we u van het ophalen en terugbezorgen van de spullen en de daarvoor benodigde tijd. En wij hebben uiteraard hiervoor een geschikte bestelbus.

 

Wat is 1 huurdag ?

1 huurdag is van ’s morgens 8.00uur tot ’s avonds 21.00uur. U kunt zelf bij de reservering een voorkeurtijd opgeven hoe laat wij deze spullen bij u komen bezorgen. Een voorkeurstijd om hoe laat we de spullen weer komen ophalen, kunt ook in het reserveringsformulier op de site invullen. 1 dag voor de huurdatum krijgt u per mail de definitieve tijden door.

Hoeveel is de borg ?

Wij vertrouwen erop dat onze klant normaal met een springkussen omgaat, dus GEEN BORG.

Kan ik gelijk definitief huren of kan ik ook een vrijblijvende offerte aanvragen ?

Via onze website kunt u alleen offertes aanvragen. U krijgt dan een ontvangstbevestiging. Hierna nemen we met u via de email of telefonisch contact op mbt. de huurmogelijkheden.

Hoe worden de transportkosten berekend ?

De transportkosten bestaan uit een starttarief ( laden en lossen ) en kilometerkosten. Dit starttarief is € 10,- inclusief BTW. Daar tellen we de kilometerkosten bij op, deze bedragen €0,48  inclusief BTW per kilometer.

Hoeveel 'kost' een blower aan stroom ?

Een springkussen blower van 1100 Watt kost tussen ongeveer de 25 en 35 eurocent per uur aan stroom.

Wat zijn de stroomgegevens ?

Deze zijn: 220-230Volt, gewoon stopcontact. Vermogen: 1100Watt

Moet de blower constant aan staan ?

Ja, zodra je de stekker uit het stopcontact haalt, dan zakt het springkussen langzaam in.

Hoe snel is een springkussen opgeblazen ?

In slechts enkele minuten is deze opgeblazen.

Zijn de springkussens gekeurd mbt veiligheid ?

Ja alle springkussens zijn gekeurd door Vincotte Breda, dit is de enige instantie in Nederland die springkussens mag keuren. De springkussens hebben dan ook ’n certificaat.

Worden er op zondag ook springkussens bezorgd en weer opgehaald ?

Dat is geen probleem. Zie de openingstijden op onze site.

Mag het springkussen op een verharde ( bestrating ) ondergrond staan ?

Ja, maar dan altijd een grondzeil gebruiken ( wordt meegeleverd ). Bovendien zijn ook valmatten bij een harde ondergrond verplicht.

Zetten jullie het Springkussen op en moeten wij helpen ?

Als optie kunt u kiezen voor het springkussen door ons te laten opzetten en na afloop weer afbreken. U hoeft niets te doen!

Moet de huurder de springkussens zelf schoonmaken ?

Ja, eerst met een zachte handveger het springkussen schoonvegen. Dan met een vochtige doek het springkussen reinigen en daarna met een doek schoonwrijven.

Schade aan het springkussen.

Een schade aan het springkussen kan altijd per ongeluk ontstaan, wij gaan tenminste niet van ‘bewust’ uit. Wij willen u vragen ons direct te melden als er schade tijdens uw huurperiode is ontstaan. Wij zullen proberen de schade zo goed mogelijk te herstellen, in sommige gevallen zullen we hiervoor de fabrikant of een herstelservice moeten inschakelen. De kosten voor het uitzoeken en het herstellen van de schade ( inclusief transport naar en van fabriek ) worden door ons aan de huurder doorbelast door middel van een factuur. In het geval wij de schade zelf kunnen oplossen hanteren wij voor het eventuele uitzoek- en herstelwerk een tarief van € 38,- excl. BTW per uur met een minimum van 1 uur.

Hoeveel ruimte heb ik nodig om 'n springkussen op te zetten ?

Houd er rekening mee dat  het springkussen rondom minimaal 1 meter vrij staat van obstakels zoals muren, bomen, struiken etc. Dit om  beschadigingen van het springkussen te voorkomen.

Bezorg- en retourtijd.

De door u ingevulde bezorg- en retourtijd zijn voorkeurstijden. 1 dag voor de levering maken we een definitieve planning en informeren we u dan per mail over de definitieve bezorg- en retourtijden.